sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Kauppahuone Harju - luotettavaa tukkukauppaa

Kauppahuone Harju Oy on vuonna 1979 perustettu tamperelainen perheyritys ja teknisen alan tukkukauppa ja maahantuoja. Palveluihin kuuluvat myös maahantuotujen laitteiden huolto. Kauppahuone Harjun toimitilat sijaitsevat Myllypurossa. Yrityksen toimintaa ohjaavia arvoja ovat luotettavuus, vastuullisuus ja laadukkaat tuotteet. Kauppahuone Harjulla on työntekijöitä yhteensä 26.

Valikoimasta löytyy työkaluja, koneita ja tarvikkeita kotiin, puutarhaan ja vapaa-ajan harrastuksiin.

Kauppahuone Harjun omia tuoteryhmiä ovat ElectroGEAR sähkötarvikkeet ja LED-valaistus, Etman sähkökalusteet sekä WaterGEAR LVI-tarvikkeet. 

Lisäksi Harju maahantuo Einhell sähkötyökalut ja puutarhakoneet, AXA alumiinitikkaat sekä Cellfast puutarhatyökalut ja kastelutarvikkeet.

Harjun tuotteita myyvät mm. marketit, tavaratalot, rautakaupat, halpahallit, verkkokaupat sekä auto- ja varaosaliikkeet. Katso lähin jälleenmyyjäsi!



9 kommenttia:

 1. Hei.

  Miten on, löytyykö teiltä varaosia ja ylipäätään onko teillä verkkokoauppaa josta vois osia tilata mikäli tarvetta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Meiltä ei suoraan pysty tilaamaan varaosia, vaan osien tilaus tapahtuu huoltomme kautta, täältä löytyvät yhteystiedot: https://www.harju.fi/huolto

   Poista
 2. Hei! Täällä porukalla ihmetellään kuinka tuotteen
  Lampunpid E14 musta
  Tuotekoodi: 94411
  Saa auki :o
  Help?

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Pidikkeen saa parhaiten auki laittamalla tasapäisen ruuvimeisselin kärjen tuotteen sivuilla näkyvään "koloon" (molemmilla puolilla tuotetta) ja vääntämällä ruuvimeisselillä ylöspäin. Näin yläosan pitäisi lähteä irti. Toivottavasti neuvoista oli apua!

  VastaaPoista
 4. Saako molemmat jalat irti tuotteesta Electrogear öljylämmitteinen lämmitin 1000 w tuotenumero 2099 koodi 6 438140 020994

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etujalan saa irti, mutta irrottamisessa pitää varovasti nostaa laitteessa olevia väkäsiä ylös päin ja samalla vetää jalkaa pois lämmittimestä. Siinä pitää olla erityisen varovainen, koska väkäset voivat katketa helposti. Kerran paikalleen asennettua jalkaa ei ole tarkoitettu irroteltavaksi, joten siitä syystä tässä on ns. pikalukitus.

   Poista
 5. Lämmitin 523 2000 w turbo. Voiko termostaattia käyttää myös muilla kuin täydellä teholla.

  VastaaPoista
 6. Voiko 523 turbo 2000W lämmittimen termostaatin saada toimimaan myös 750W ja 1250W tehoilla.

  VastaaPoista
 7. Laittakaa ihmeessä käyttöohjeet netistä luettaviksi. Teksti on niin pientä ettei voi lukea vaikka lasi on uusittu vuosi sitten.

  VastaaPoista

Uusimmat kommentit

Tee-se-itse: Näin nikkaroit ihanat kesäkalusteet kuormalavoista

Mikä olisi sen ihanampaa kesäisenä päivänä kuin juoda iltapäiväkahvit ulkona ja virkistyä raikkaassa kesäilmassa. Nämä hetket ovat niitä...